onsdag 1. februar 2012

IDÈ: TIRSDAGSMIDDAG

Lei av de "vanlige" middagene? Her kommer en alternativ pasta og kylling- variant!




Stek kylling i olje på panna. Lag saus fra bunnen av. Til to oppkutta kyllingfiléter brukte jeg:


- 9 små tomater
- 1 solo hvitløk
- ca 1 ts chili/ limekrydder
- ca 2 ts salt
- ca 1 ts sukker
- ca 1 1/2 ss balsamico
- ca 1 ss fersk sveitsermynte
- en dæsj olivenolje




Alt kjøres i blender til det er flytende. Hell sausen over kyllingen, og ha såpass sterk varme på at sausen får "kokt seg inn", slik at kyllingen blir saftig og smakfull. Helt til slutt helte jeg over ca 1/2 dl valnøtter og ca 1/2 dl tørka aprikoser. 




Kok fullkornspasta, og voila- du har en god og sunn middagsrett som tar overraskende liten tid å lage! Perfekt kombinasjon av spicy, søtt, surt, saftig og crunchy. Lykke til!



4 kommentarer:

tonje boganes sa...

Dette hørtes godt ut!

Klem Tonje

Anonym sa...

Nam dette både så og hørtes godt ut--
Sølvurna jeg har Primulaen i er fra Day Birger et Mikkelsen. er noen år gammel men bruker den hele tiden med ulike planter oppi så det har vært en god invistering...
Ha en herlig torsdag.. her pakkes det til ferie tur

Margrete sa...

Å, så fint å ha tomater og hvitløk i RM- skålen! Sånn vil jeg og gjøre når jeg får meg (?) en sånn:)!!

Tessi sa...

Nam!!! Og for noen nydelige krukker:)

Klem Tessi