søndag 21. august 2011

IDÉ: FÅ HØSTLOOKEN MED KALKMALING FRA PURE & ORIGINAL

Nå mot høsten syns jeg det passer å tone fargene ned litt, og få det lunere i hjemmet. Den organiske malingen fra Pure & Original er genial til å oppnå nettopp dette med.

bilde lånt fra milla boutique

Tidligere har jeg vist dere disse møblene fra hjemmet mitt:
Jeg syns den ene av kassene var litt gulig, og den andre litt for rødbrun. Bordet er litt for shabby chic med den hvite fargen, og jeg bestemte meg derfor for å prøve ut malingen på disse tre møblene. Resultatet ble slik:Typen på malingen jeg har brukt heter Fresco. Det typiske for denne er at du ser masse sjatteringer i flaten, den blir som dere ser, ikke helt jevn. 
Fargen heter African hut. Den så helt brun ut når jeg malte, men når den tørker blir den utrolig matt, og ser veldig kalket ut. Jeg brukte en naturbørste med veldig stiv kost, etter anbefaling fra der jeg kjøpte malingen.

For å se oversikt over forhandlere, trykk her.


6 kommentarer:

Siv June sa...

Åh, det så helt fantastisk ut! Har selv en arvet liten kommode i brunt tre som jeg ikke helt finner ut av.... Gjett hva jeg skal gjøre med den? Takk for tipset!

Rom for Detaljer sa...

Så flott det ble! Har lenge vurdert å male den ene veggen i stuen med kalkmaling.. og nå er jeg overbevist! Det blir litt maling i høst ;-) Takk for god inspirasjon!
Klem fra Karianne

Hobby og 2 Hand sa...

Du er utrolig flink med interiør, det ble kjempefint :)

Hege sa...

Åhhh så nydelig!!! Tuuusen takk for tipset!!!

Hilsen Hege

fru Sunde - perledykk sa...

Jeg har en slik kasse jeg tenkte å male hvit. Men nå har jeg fått en ny idé :)

salige lavendel sa...

Dette var et nyttig innlegg! Har hatt lyst å prøve denne malingen og nå fikk jeg jo se hvordan den blir. Litt i tvil om det blir litt mer tekstur i overflaten enn det jeg er ute etter, men det blir kanskje mindre tekstur hvis jeg bruker mykere malerkost? Fint ble det iallefall hos deg. Er den forresten vannbasert?