...ble til en skikkelig god fredagsmiddag!
- kok fersk Fettucine- pasta (jeg brukte coop sin, fant den i "fjordlandsdisken")
- stek strimler av svin indrefilèt (kylling funker også bra) i rapsolje med Maldon havsalt og hele pepperkorn på ganske sterk varme
- tilsett hakka gulrøtter og brokkoli
Siden disse tre første ingrediensene trenger lengst tid på å bli mørt, lar du det få surre i panna mens du lager sausen (som lages i blenderen):
- ca 1 1/2 dl rapsolje
- ca 1/2-1 dl balsamico- eddik
- 1 fersk chili (hakk den i tre biter)
- tre fedd hvitløk
- fem jalapenosbiter
- noen blader fersk basilikum
- Maldon havsalt
- hvitløkspepper
- ingefærkrydder
- sil pastaen, og ha den oppi panna med kjøttet og grønnsakene, og tilsett:
- fersk spinat
- cashewnøtter
- sesamfrø
- paprika
- mango
- avocado
Hell over sausen, og VOILA
1 kommentar:
Det så veldig godt ut.. nam nam!
Legg inn en kommentar