torsdag 7. april 2011

Asiastisk vri...

...ble til en skikkelig god fredagsmiddag!


- kok fersk Fettucine- pasta (jeg brukte coop sin, fant den i "fjordlandsdisken")


- stek strimler av svin indrefilèt (kylling funker også bra) i rapsolje med Maldon havsalt og hele pepperkorn på ganske sterk varme
- tilsett hakka gulrøtter og brokkoli

Siden disse tre første ingrediensene trenger lengst tid på å bli mørt, lar du det få surre i panna mens du lager sausen (som lages i blenderen):
- ca 1 1/2 dl rapsolje
- ca 1/2-1 dl balsamico- eddik
- 1 fersk chili (hakk den i tre biter)
- tre fedd hvitløk
- fem jalapenosbiter
- noen blader fersk basilikum
- Maldon havsalt
- hvitløkspepper
- ingefærkrydder


- sil pastaen, og ha den oppi panna med kjøttet og grønnsakene, og tilsett:
- fersk spinat
- cashewnøtter
- sesamfrø
- paprika
- mango
- avocado

Hell over sausen, og VOILA



1 kommentar:

fru Sunde sa...

Det så veldig godt ut.. nam nam!