onsdag 17. november 2010

Juleevangeliet på lys

Jeg syns det er genialt med denne lyslaginga man driver med for tiden, men har hatt lyst å prøve noe nytt. Det er måte på hvor mange englelys man kan ha, selv om det er veldig fint.

I kveld har jeg blant annet laget lys med juleevangeliet på, og med Green Gate- mønster på. Syns det ble veldig fint, og det spørs om det ikke blir gaver av noe av det...

Jeg fikk dette av min gode venninne, Astrid, og syns det er kjempefint. Hun festet på et blondebånd, noe som gjorde det hele litt annerledes:Ellers har det blitt litt julegave- innpakking i dag... Lysene under er bundet inn med en tapet jeg fant på loftet i det gamle huset til min avdøde farmor og farfar. Syns den er så fin!Nå er det sløving i sofaen, med en kopp te og mokkabønner:-)God onsdag til dere!

4 kommentarer:

Svunnen tid sa...

Takk for besøk på bloggen min :) Nydelig blogg du har og masse fine og inspirerende ideer. Følger deg videre jeg :) Ha en fin dag. Klem Marit fra Svunnen tid

Anonym sa...

hei
Hvordan lager man lys med evangeliet på? Det var veldig fint. Berit

Anne sa...

Hei Berit!
1. Finn ønsket motiv på en serviett, og klipp til rett størrelse. Bruk kun det ytterste laget, altså der selve motivet er.
2. Tenn et lys, og varm opp en teskje, med innsiden av teskjeen mot lyset. (Hvis du skal stryke på store kubbelys, kan du bruke en kakespade for eks, da går det litt fortere.)
3. Bruk den ytre siden av teskjeen/ kakespaden, altså den som ikke har vært mot lyset, til å stryke servietten på lyset. Da smelter servietten inn i lyset.

Du må som regel gå over noen ganger, for i og med at servietten er så tynn, kommer det fort litt luftbobler.

Ingveig Kjersti sa...

Mange flotte lys her, Anne. Spesielt godt likte jeg lysene med juleevangeliet på.
Du er så flink.